Phase01 Crowd management

Goed voorbereid dankzij Phase01 Crowd management

Geslaagd evenement

‘Je kunt terugkijken op een geslaagd evenement. Tevreden gasten, goede sfeer en geen incidenten. Dat was vorig jaar wel anders. Doordat bezoekers vroeger dan gepland bij het evenemententerrein arriveerden, werd het veel te druk bij de entree. Een aantal mensen werd onwel en de ambulance moest in actie komen.’

goed crowd managementplan

‘Je was dit jaar uitstekend voorbereid. Je had alle risico’s in kaart gebracht en hebt ze zo veel als mogelijk geminimaliseerd. Dankzij een goed crowd managementplan werd je niet verrast en wist je precies hoe je moest handelen. Je ziet het ook terug in lagere beveiligingskosten, hogere omzet en de lovende reacties op social media. Dat voelt goed.’

Mijn naam is Eric Kant, eigenaar van Phase01
Ik leid bezoekersstromen en mensenmassa’s in goede banen. Zodat je als organisator of gemeente met een goed gevoel terugkijkt op een evenement. En vol vertrouwen aan de volgende editie begint.
Bezoekers aan evenementen willen zorgeloos een leuke dag beleven. Zij verwachten dat er door deskundigen goed over veiligheid is nagedacht. Die verwachting moeten we waarmaken.
Kennis én ervaring
Ik combineer wetenschappelijke kennis met praktische ervaring en een analytische blik. Klinkt ingewikkeld? Voor mij niet. Ik duik graag in de cijfers, modellen en de psychologie van de mens om realistische voorspellingen te doen. En te zorgen voor een veilige omgeving voor bezoekers. Of dat nou is tijdens een dance-event, een kerstmarkt of in het drukbezochte centrum van Rotterdam.
Goede voorbereiding
Met een goede voorbereiding kun je veel risico's voorspellen en minimaliseren. Door rekening te houden met verschillende scenario’s, uit te gaan van realistische bezoekersaantallen en je voor te bereiden op slecht weer of andere tegenvallers.
Advies, analyse en uitvoering
Je kunt mij inschakelen voor advies, analyse en uitvoering bij:
Waarom mijn aanpak werkt
Massagedrag
Ik weet wat mensen beweegt. En wat ze niet beweegt. Dat kun je heel letterlijk nemen. Lees maar eens over paniek in de menigte.
Waarom mijn aanpak werkt
Ik was bij menig evenement en betoging
In ruim twintig jaar was ik betrokken bij talloze evenementen, van Breda tot Washington en van Londen tot Los Angeles. Bekijk een selectie in mijn portfolio.
Kwalificaties
Ik ben Master of Science (MSc) in Crowd Safety & Risk Analysis (Manchester Metropolitan University) en Crowd Safety & Risk Analysis professional, geaccrediteerd door het International Institute of Risk & Safety Management (IIRSM).
Agent based modelling
Crowd simulatie
Ook ben ik gecertificeerd crowd simulatie engineer, gespecialiseerd in het maken van ontruimingsmodellen en het beoordelen van de resultaten. Ik heb ervaring met Pathfinder, Building Exodus, SimCrowds en Vadere.
Agent based modelling
Daarnaast neem ik deel in diverse (inter)nationale netwerken van crowd & event safety en ben daardoor voortdurend op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in mijn vakgebied.
Evidence-based practice
Ik gebruik bewezen modellen en wetenschappelijke inzichten om crowd management plannen te maken, te beoordelen en risico's te voorspellen. Daarmee vergroot ik de veiligheid op jouw evenement of drukbezochte locatie.
Veiligheid
De veiligheid van jouw publiek en medewerkers is voor mij het allerbelangrijkst. Zonder concessies te doen aan veiligheid denk ik altijd mee in mogelijkheden en wensen. Maatregelen moeten proportioneel zijn en bezoekers krijgen waar ze voor komen.
Veiligheid
Goed crowd management
Kostbaar om mij in te schakelen? Niet als je daardoor andere kosten bespaart, meer omzet uit horeca haalt en bezoekers, partners en media super tevreden zijn. Ik leg je graag uit wat goed crowd management je oplevert.
Crowd management expert
Schakel Phase01 in bij: Crowd management, crowd control, bezoekerstellingen, publieksveiligheid, evenementenveiligheid, evenementenbeveiliging, risicoanalyse, scenario-planning, maatregelen, evacuatie simulatie, site ontwerp, capaciteitsanalyse, effectieve crowd communicatie en ontruiming.

CONTACT

Wil je een vrijblijvend adviesgesprek? Bel +31(0)683108558, mail info@phase01.nl of vul het formulier in. We nemen zo snel als mogelijk contact op.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email